Descripció del projecte

L’Eduard Palome Serrat “Eddy” ens presenta el renaixement en el cor de la zona volcànica de la Garrotxa. A Santa Pau es pot gaudir gràcies els segways, les bicicletes elèctriques, BTT i les noves Bultaco Brinco. Tot sota la capa de la marca Naturatours Segway Garrotxa.

Es pot recòrrer tots els camins de la Garrotxa amb aquests vehicles que ens proporcionen sensacions de viure una aventura complerta, contemplant espais i fent camins amb la llibertat que proporciona les dues rodes.

Sempre respectant la natura i sense emetre contaminants per fer que aquests paisatges estiguin protegits i que sempre els podem gaudir.

Si vols gaudir de tot el que pot proporcionar La Garrotxa sens dubte tens que conèixer-nos i deixar-te aconsellar i acompanyar per que la teva aventura sigui completament divertida, encara que pugui semblar que els segway son vehicles difícils de conduïr et podem assegurar que res mès lluny de la realitat.

Si segueixes les instruccions veuràs que tot rutlla suaument i que el cos s’acostuma de seguida a fer-ho servir i se’t dibuixarà un somriure a la cara des de el primer minut.

Si vols mès aventura de segur que t’enamoraràn les noves Bultaco Brinco. Vehicles híbrids moto-bike que podem fer recorreguts de fins a 150 Km (si l’ajudes amb els pedals) i que fará que les passejades pels camins siguin molt mès agradables, podent gaudir dels paisatges i els paratges que et regala la nostre comarca.

Altres Vídeos de Naturatours Segway Garrotxa

Veure els Tours de NATURATOURS amb Segway a Girona i la Garrotxa

Tots els Tours de Segway Garrotxa