Descripció del projecte

Loading...

Segway Garrotxa oferta estiu a Santa PauTours Segway Garrotxa a Santa Pau per NATURATOURS

La vila medieval de Santa Pau està situada al sud-est de la plana d’Olot, en ple Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, entre les serralades de St. Julià del Mont i Sta. Maria de Finestres.

El municipi de Santa Pau, el més ric i variat en fenòmens volcànics de tot el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, té punts d’interès especial com el volcà de Santa Margarida, el volcà Croscat o la Fageda d’en Jordà, un bosc que, en qualsevol època i circumstància la seva bellesa ofereix nous matisos.

El poble conserva l’interessantíssim recinte de la vila vella, amb una fesomia i unes característiques medievals molt marcades. Destaca la plaça Major o Firal dels Bous: una plaça porxada de perfil irregular i arcs desiguals, que té una innegable personalitat, i que es disposa a l’entorn del castell, un edifici gran, compacte i robust que s’aixeca al punt més alt del poble.

Destaca també la sòbria església de Santa Maria i tot el grup de carrerons estrets, amb angles sobtats i descensos pronunciats, que desemboquen al Portal del Mar.

El portal del Mar ofereix una perspectiva de les precioses i temptadores valls de la rodalia que, com passa sovint a la Garrotxa, són el marc d’alguna església romànica interessant. En destaquen la Mare de Déu dels Arcs, Sant Vicenç del Sallent, Sant Martí Vell i, en una raconada idíl·lica Sant Miquel Sacot. Des de Sant Julià del Mont, on s’arriba després d’una caminada de dificultat mitjana, la perspectiva de les valls i els volcans és fascinant.

A Santa Pau tenim una gran varietat de Tours en segway som en una població amb molta extensió, ple de camps, grans espais oberts, molts volcans i un gran patrimoni cultural i gastronómic. Per aixó també tenim una gran varietat en Tours: medievals, volcànics, a la fresca i per regals o vips.

Tour 1 hora. Santa Pau

30'00persona

Tour 1'30 h. Santa Pau

38'00persona

OFERTA 2 h. Santa Pau

45'00persona

Tour 3 hora. Santa Pau

65'00persona

 

NATURATOURS col.labora amb els millors Restaurants de la zona per oferir-vos el millor servei. Gaudeix d’un bon dinar o sopar a la fresca a uns preus especials per als nostres clients. Restaurant Can Xel, Restaurant Cal Sastre, Restaurant El Masnou, Queda bé…

Si el que voleu és combinar el Tour en segway amb alguna altra activitat us podem organitzar Rutes a cavalls, Passejades en poni, Trenet dels volcans, bicicletes elèctriques, rutes en 4×4, vol en globus….