Descripció del projecte

Loading...

Segway Garrotxa oferta estiu a Santa PauTours Segway Santa Pau Garrotxa Medieval

La vila medieval de Santa Pau està situada al sud-est de la plana d’Olot, en ple Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, entre les serralades de St. Julià del Mont i Sta. Maria de Finestres.

TOUR ½ hora SEGWAY SANTA PAU MEDIEVAL

Passejarem per la vila emmurallada i pel “Firal dels Bous” que va ser el principal punt de concentració els dies que s’organitzava el mercat d’artesans. Una de les coses més característiques de la plaça porticada és la diversitat dels estils dels seus arcs. A continuació veurem el castell de la Baronia documentat des de mitjan segle XIII. El castell és de planta quadrangular amb un pati central i les diverses dependències estan distribuïdes al seu voltant. El castell és de propietat privada i roman tancat al públic.

TOUR 1 hora SEGWAY SANTA PAU MEDIEVAL

Visita al conjunt medieval de santa pau , la plaça Castell la muralla vorejar, cases noves , costes de Simó on podrem veure als volcans de perfil i visitar al veïnat de sant Martí i l´església romànica DEL SEGLE X i on podrem anar visita la fàbrica de cervesa artesanal, on si interessa podrem veure la seva elaboració. (½ hora la visita la fabrica).

Tour 30 minuts

18'00persona
  • TOUR MEDIEVAL

Tour 1 hora

30'00persona
  • TOUR MEDIEVAL