Descripció del projecte

Vols a la GarrotxaVols a la Garrotxa de NATURATOURS

 

1-PARATRIKE-PARAMOTOR BIPLAÇA:

Ens permet fer l’activitat a primera hora del dia o al vespre amb condicions adeqüades, sortir d’un pla i gaudir com mai del vol.

No requereix cap esforç per part del passatger, fet que fa que sigui apte per a tothom, per amants de la fotografia, per gent que vulgui fer el vol a la carta, hi han moltes opcions per fer que el vol sigui inolvidable… triar el lloc i la durada ho fa més especial.

EL VOL DE DECOBERTA: LA DURADA DEL VOL, D’ UNS 30’, A partir de 90’00€.

Descobreix i explora la Garrotxa en totes les estacions, no hi ha un dia igual. Els Pirineus nevats, la Fageda d’en Jordà, els volcans, els salts d’aigua, les hermites amagades, la natura en estat pur, els petits pobles i la dimensió real de les coses que ens envolten, una altre pespectiva … vols aventura?

I per grups tenim ofertes on podem oferir vols de 15′ de durada a 65’00 € ( a partir de 4 persones) rutes personalitzades consulta’ns

Tenim diferents llocs d’on oferim vols amb paratrike.

-CASTELLFOLLIT DE LA ROCA, SANTA PAU, MONTAGUT, BESALÚ … LA GARROTXA, LLOCS HABITUALS.

TAMBÉ PER ENCÀRREG: CELEBRACIONS, ANIVERSARIS, PUBLICITAT, CARTELLS AÈRIS …

-COSTA BRAVA, PALAU SAVARDERA, LLANÇÀ, VILADAMAT…

-ÒDENA, IGUALADA, BARCELONA

SI TENS EL LLOC NOSALTRES HO FEM REALITAT.

 

2-PARAPENT BIPLAÇA :

Activitat de muntanya on viuràs una experiència inolvidable, on et farem sentir sensacions úniques del vol natural…

Tenim diferents llocs habituals des d’on oferir-vos les nostres activitats.

VOLS DE DECOBERTA I DE MUNTANYA:

    • ZONA DE LA GARROTXA, LES PLANES D’HOSTOLES
    • ZONA D’OSONA, BELLMUNT -ST PERE DE TORELLÓ
    • PIRINEU ORIENTAL , CIM DEL COMANEGRE, ALTA GARROTXA
    • CIM DE LA Mª DE DÉU DEL MONT, GARROTXA
    • CIM DEL PUIGSACALM, LA GARROTXA…

I MÉS LLOCS DEL PIRINEU GIRONÍ…!!!

I PER VOLS ACROBÀTICS, DE RENDIMENT … SI CALGUÉS PER ASSEGURAR L’ACTIVITAT

 • LLEIDA (ZONA D’ORGANYÀ)

VOL DE DESCOBERTA: EXPERIÈNCIA QUE ET FARA SENTIR COM UN OCELL NAVEGANT ENTRE ELS CORRENTS D’ AIRES, ON LA GRAVETAT PASSA EN UN PLA SECUNDARI, I L’ UNIC QUE ET PREOCUPA ES VEURE FINS ON T’ ARRIVA LA MIRADA, DESCOBREIX UN HORITZÓ LLUNYÀ I UNS PAISATGES MAI VISTOS. ESTAS PREPARAT/DA…?

L a felicitat i la llibertat es manifesten a dosis mai vistes…

Requereix pujar als cims o envol d’una muntanya i un cop allà, preparem el material i fem les ùltimes revisions i indicacions i si tot és correcte ens disposem a fer el vol.

És un vol que dura uns 15′ a 20′, requereix que el passatger pugui fer unes passes ràpidament en el moment de la sortida i faci cas en tot moment de les indicacions del tècnic. També en el moment de l’ aterratge,… per així gaudir al 100% de l’activitat.

DURADA APROX. 1’30 h A 2’00 hores

PREU — 90’00 € INCLÓU (DESPLAÇAMENT A L’ENVOL, MATERIAL NECESSARI, ASSEGURANCES . )

NO INCLOU :

REPORTAGES FOTOS + 15’00€ VIDEO + 20’00€

 

VOL ACROBÀTIC : AQUÍ PARLEM DE NOTAR UNES FORCES “G”, I ON ENS PUJARA L’ADRENALINA DE FORMA EXPONENCIAL… PER TOT EL COS, PER AMANTS D’UNA MICA DE PEBRE A LA VIDA..

Mentre fem el vol es fan dues maniobres – LA BARRENA ESPIRALS FORTES I EL WING OVER SENTIR-TE COM UN PÉNDOL… UN ESTAT D’INGRAVIDESA QUE NO ET DEIXARÀ INDIFERENT…QUAN FA QUE NO ET SENTS VIU????…

La durada del vol aproximat és de 15′ a 25′ s’ agafa l’ altura corresponent per fer les maniobres, comencem i ens assegurem que el passatger realment ho estigui disfrutant, si no fos així, pararem les maniobres, i si veiem quelcom que no sigui normal, ho aturem i ens disposarem a aterrar de forma segura.

LA NOSTRE PRIORITAT ES LA SEGURETAT PER DAMUNT DE TOT

PREU 150’00 € INCLOU (DESPLAÇAMENT A L’ENVOL,MATERIAL NECESSARI ,ASSEGURANCES.)

NO INCLOU : FOTOS +15’00 € VIDEO +20’00€

*POSSIBILITAT DE VEURE DESDE DIFERENTS ANGLES COM REACCIONA EL TEU COS AQUESTES FORCES DESCONEGUDES PER LA RESTA DE MORTALS.!!UNES IMATGES VALEN MÉS QUE… JA SAPS..!!!

VOL DE RENDIMENT : AQUEST ESTA PENSAT PER AQUELLS QUE JA HAN PROVAT I REALMENT SABEN EL QUE VOLEN …ES UN VOL DE CROSS ON SABEM D’ON SORTIM I NO SABREM ON ATERREM FINS QUE HAGUEM ACABAT.PER PILOTS QUE VOLEN EVOLUCIONAR I MITJANÇANT UN VOL DIDÀCTIC ES TREUEN ELS DUBTES QUE NO ELS DEIXEN EVOLUCIONAR ,DURADA DEL VOL 45’ A +1H…

VOLS DE MUNTANYA: Anirem als cims que ens poden assegurar més opcions d’èxit per fer l’ascensió al cimi poguer-lo baixar volant, i dins de les millors propostes que ofereix el Pirineu Gironí, cal avaluar totes les opcions, meteorològiques, logística, durada, fets que determinen el preu final de l’ expedició, ruta…

També tenim opcions d’altres països com el Marroc, França, Alps Suïssos, Italia… Consulta’ns.

*TOTES LES NOSTRES ACTIVITATS ESTAN PENSADES PER OFERIR-VOS UNA EXPERIENCIA INOLVIDABLE A L’ALÇADA DE LES VOSTRES ESPECTATIVES I PETICIONS, FEU-NOS SABER ON US AGRADARIA VOLAR, LA DURADA I NOSALTRES, SI ES POT, HO FEM POSSIBLE. CONSULTA’NS.