Segway Garrotxa a la Vall d’ en Bas

Segway Garrotxa a la Vall d’en Bas. Aquests dies estem tancant els diferents temes pendents en la nostra elaboració disseny, itineraris i assistències dels nostres Tours a la Vall d’ en Bas. ës una feina que ens apasiona sense treure importància a aquesta feina prèvia que determinarà el grau de satisfacció que tindreu quan realitzem aquest Tour.

Segway Garrotxa a la Vall d’en Bas tindrà un parel, d’itineraris que us sorprendran, estem molt satisfets i properament podreu gaudir del detall de tota la nostra planificació amb grans novetats i sorpreses.

Segway Garrotxa a la Vall d’en Bas

Si us cal un tastet, Tours Segway Garrotxa Vall d’en Bas. Serrats, carenes encinglerades com les de Cabrera dels Llancers, de Freixaneda o el Puigsacalm, envolten prats i boscos de faigs, alzines i roures fins arribar a la plana d’en Bas. Una plana que posseeix un dels sòls més fèrtils de tot Catalunya. Mentrestant, una munió de rieres i rierols solquen la plana abocant les seves aigües al riu Fluvià, després que aquest s’hagi format en saltar dels cims de Falgars.

La Vall d’en Bas disposa de dos nuclis catalogats com a conjunts històrics-artístics: la Vila del Mallol, ubicada sobre un turó i que fou durant segles la capital administrativa del vescomtat de Bas, i el nucli d’Hostalets d’en Bas, el qual té el seu origen en uns hostals situats al peu de l’antic camí ral que anava d’Olot a Vic.