Segway Garrotxa nova imatge de NATURATOURS

Segway Garrotxa nova imatge de NATURATOURS després del les primeres setmanes on hem treballat a fons per poder fer reviure un projecte de fa molts anys ja tenim la part més visible, que conjuntament amb el nostre portal web podem fer arribar els nostres serveis i les nostres propostes de Tours amb Sewgay a la Garrotxa i el lloguer de bicicletes als nostres clients.

Aquesta setmana ha arribat part del material publicitari on podrem oferir als nostres clients i sobre tot als nostres col.laboradors de la Garrotxa com a punt de contacte per oferir els nostres serveis.

Segway Garrotxa nova imatge de NATURATOURS

Com podreu veure la nostra empenta no s’ atura i amb el nostre desitg d’ arribar a tothom no defallim en el gran nobre de actuacions que estem treballant en aquest moment enfrescadoir de refer un màgic projecte, portar-vos a descobrir la Garrotxa sobre dues rodes.

Tenim previst més actuacions que poc a poc anirem publicant, els nostres serveis no s’ aturen en el servei d’una volta per el nostre emblamàtic entorn, volem arribar a seduir-vos en el conjunt de serveis i possibilitats que podem arribar a oferir-vos.

Segway Garrotxa nova imatge de NATURATOURS