Segway Garrotxa oferta estiu 2016

Segway Garrotxa oferta estiu 2016 de NATURATOURS. Visitaràs la Garrotxa aquest estiu? Vui una experiència unica amb un Tour en Segway i descobriràs el territori de forma diferent.

Segway Garrotxa oferta estiu 2016. Aquest mes d’ Agost us proposem una oferta per descobrir una població emblemàtica de la Garrotxa, Sant Joan les Fonts, en un itinerari que et proporcionarà la possibilitat de coneixer uns indrets màgics i poc coneguts. Les petites poblacions de la Garrotxa no nomès son santa Pau, Olot, Besalú, d’ altres tenen un gran patrimoni que et volem mostrar.

Segway Garrotxa oferta estiu 2016 TOUR A SANT JOAN LES FONTS

Ruta de les tres colades

Descobreix com els volcans de l’entorn de Sant Joan les Fonts van dipositar la seva lava a l’espai del Molí Fondo i Boscarró.
En aquest indret únic a la comarca de la Garrotxa, es pot observar a simple vista, tres colades de lava que es van dipositar una sobre l’altra en diferents períodes. La més antiga és de fa 600.000 anys, la segona és de fa 150.000 anys i la més moderna és de fa 120.000 anys.
Dins el recorregut es pot visitar també la cinglera de Fontfreda, una gran paret de pedra volcànica de gran bellesa, així com algunes fonts d’aigua natural.
La ruta és una de les més importants del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. És un itinerari circular per fer a peu, tot gaudint de la bellesa del paisatge i de la natura.

Tour 1 hora

30'00persona
  • TOUR COLADES

Tour 1'30 minuts

38'00persona
  • TOUR COLADES

Fitxa tècnica:
Durada: 1’00 hora / 1’30 min
Dificultat: moderat
Desnivell: 200 m
Distància: 5,5 km / 1,6 km (curta)

 

Sortides : Oficina de turisme de Sant Joan les Fonts

 

ay Garrotxa oferta estiu 2016 TOUR A SANT JOAN LES FONTS