NATURATOURS amb GAS GAS

Avui Naturatours ha estat a Torrot Gas Gas on hem arribat a un acord que en breu podrem donar-vos notícies, novetats adreçades als més menuts de les famílies i que com podeu imaginar seràn notícies sobre rodes. Per als mes petits de la familia aquí podeu veure unes fotos on podreu descubrir quin projecte hi ha comjuntament amb una empresa de la zona .

NATURATOURS amb GAS GAS NOVETATS A SANTA PAU

Des dels seus inicis, el 1985, la història de Gas Gas ha anat sempre lligada a l’off-road. La seva presència en competicions, tant nacionals com internacionals, ha deixat després de si una llarga llista d’èxits en el món del trial, enduro i raids.

Després de la seva adquisició per part del Grup Torrot Electric a principis de 2016, la firma gironina experimenta un renaixement com a marca, mantenint la seva pròpia imatge corporativa com a fabricant de productes off-road. Un prestigiós imaginari col·lectiu que, després de més de tres dècades d’història i somnis compartits a la factoria Salt, es manté intacte a la retina de tots els aficionats a la moto de muntanya.

En l’actualitat, la qualitat dels productes Gas Gas està present en cinc continents i més de cinquanta països. La firma gironina compta amb una extensa gamma de productes per satisfer les necessitats dels amants de l’off-road en totes les seves especialitats.