NATURATOURS vol formar les estrelles del futur del motociclisme

NATURATOURS vol formar les estrelles del futur del motociclisme. De la ma de Torrot i Gas Gas, dos fabricants gironins, volen apostar per l’esport de base català amb un projecte destinat als nens i nenes del país mitjançant l’obertura d’una escola de joves talents orientada a la detecció i gestió del talent dels futurs campions catalans. Aqui és on NATURATOURS amb la col.laboració del Parc Planeta Magic ha començat els seus cursets d’ iniciació per a nens.

El projecte, anomenat Torrot Kids School i Gas Gas School of Champions pretén formar als pilots més joves (en una forquilla que va dels 3 fins als 10 anys) en la pràctica de l’esport de les dues rodes amb les màximes garanties de qualitat i seguretat, prioritzant la diversió i l’aprenentatge per sobre de la competitivitat.

Aquest programa manté, a més, un compromís per la sostenibilitat i respecte pel medi ambient, i les motos que utilitzaran en el programa seran 100% elèctriques. El programa ja té set escoles vinculades al seu programa al territori català i andorrà, enfocades a l’aprenentatge de trial i enduro.