Descripció del projecte

Loading...

Tours Segway Olot per NATURATOURSTours Segway Garrotxa a Olot per NATURATOURS

OLOT CULTURA

El Tours Segway Olot Cultura comença a l’Aparcament Font de la Moixina per dirigir-nos fins l’edifici Hospici al Carrer Antoni Llopis, un edifici de finals del segle XVIII contemplarem l’Església de Santa Maria del Tura que és la patrona de la ciutat i seguirem camí cap a l’Esglèsia del Carme, on s’ubica el Claustre del Carme, la peça arquitectònica més valuosa de la ciutat d’Olot, declarat Monument d’Interès Historic artístic i un dels pocs claustres renaixentistes conservats a Catalunya.

Seguirem per el carrer Major i arribarem fins a l’Església de Sant Esteve, una magnífica construcció del segle XVIII i on destaca, al seu interior el retaule barroc del Roser (una obra de gran qualitat), així com també l’escultura de l’altar major feta per Josep Clarà.

El Tours trascoorre per contemplar la Casa Gaietà-Vila i , la Casa Solà Morales, obra d’en Doméncch i Muntaner. Aquesta construcció modernista és palpable per les façanes. A finals del segle XIX i principis del XX el Modernisme arriba al seu màxim esplendor, i Olot és una bona mostra d’aquesta corrent arquitectònica i cultural.

PARATGES D’OLOT

El Tours Segway Olot Paratges comença a l’Aparcament Font de la Moixina per dirigir-nos fins l’edifici Hospici, un edifici de finals del segle XVIII on destaca el seu elegant pati amb tres galeries d’arcades. Des d’aquest punt del centre de la ciutat d’Olot la ruta tindrà el seu primer punt de parada a l’Àrea de Tossols-Basil, tot reseguint el volcà Montolivet. Al costat del riu Fluvià, aquesta zona natural alberga una obra dels famosos arquitectes RCR, el Pavelló de Banys, una mostra de la innovadora arquitectura d’aquests professionals reconeguts a nivell internacional.

Discorrent per la vora del riu, la ruta ens portarà a la Font de la Gruta, continuant per la Via Verda del carrilet Olot-Girona, fins arribar a les Fonts de Sant Roc i endinsant-nos al Parc Nou, on trobarem un magnífic Jardí Botànic i el famós Museu dels Volcans. En la recerca de la millor natura d’Olot, la ruta seguirà cap als Paratges Naturals de la Moixina, un espai amb petits aiguamolls que respira l’encant dels antics contes infantils.

Finalment des del Firal la ruta començarà a pujar cap a la joia natural de la ciutat, el volcà Monstacopa. S’enfilarà el Montsacopa pel puig Roser i pel camí del Montsacopa fins al cràter, on es gaudeix d’una única i privilegiada vista panoràmica de la ciutat d’Olot.

OLOT TOTAL

El Tours Segway Olot Olot comença a l’Aparcament Font de la Moixina per dirigir-nos fins a l’edifici Hospici, un edifici de finals del segle XVIII on destaca el seu elegant pati amb tres galeries d’arcades. El Museu del Sants serà la següent parada, es troba situat a l’edifici d’estil neogòtic que va acollir El Arte Cristiano, primer taller d’imatgeria religiosa, fundat a Olot l’any 1880.

La ruta recorrerà l’Eixample Malagrida, un barri residencial fruit del projecte de l’indià Manuel de Malagrida. A la mateixa zona residencial podrem veure el nou pavelló esportiu de la ciutat d’Olot, i posant direcció al Parc Nou, un gran espai verd de la ciutat d’olot que alberga el Jardí Botànic de la ciutat i el Museu dels Volcans. Continuant per la ruta senyalitzada 3 la nostra propera parada seran els Paratges Naturals de la Moixina, lloc idíl·lic on els pintors de l’Escola Paisatgística d’Olot van tenir un important espai d’inspiració. Un cop copsat l’encís natural de la zona, la ruta tornarà cap al centre d’Olot passant per la plaça Clarà, per davant de la Casa Gassiot, d’estil modernista, que fa xamfrà i està marcada clarament per la influència medieval present a la façana principal amb arcs neogòtics bessons i per la portalada de l’antic Hospital que data del segle XVI.

 

Tour 1'00 hora

30'00persona
  • OLOT CULTURA

Tour 1'30 minuts

38'00persona
  • PARATGES D’OLOT

Tour 2 hores

50'00persona
  • TOT OLOT