Hankkeen kuvaus

Loading ...

Segway Santa Pau Garrotxa tarjota kesälläSegway Tours välillä Santa Pau Garrotxa tulivuorta

Keskiaikainen kylä Santa Pau sijaitsee kaakkoon Olot plain, aivan Garrotxassa Volcanic Zone Natural Park, vaihtelee välillä St. Julia Mont ja Sta. Maria Windows.

Aquest Retket Segway välillä tulivuoria podrem visitar més de 5 volcans del municipi de Santa Pau i aixó que en tenim més de 15 ! Kierroksen aikana annamme selityksiä jokaisen tulivuori, sen purkaus, väri pestä, la forma del seu caràcter, …. visitaren cases de pagès que conserven encara amb les seves vaques, tai käydä maatilalla limusiini, Meidän ikonin papu kentät. Amb NATURATOURS aquests Tours en Segway us mostrarà una Garrotxa poc coneguda.

Vistes als Volcans Puig de Mar, Puig Subià Sabta Margarida, Volcà de Rocanegra, Volca Croscati farem una aturada durant el Tours en Segway per gaudir del paissatge i temps en les rutes urbanes a la visita del conjunt medieval de Santa Pau on també podrem gaudir d’una degustació de productes de la zona a mig Tours en Segway. Aquests itinerari amb Tours en Segway és ideal per tots els nivells i qui no vulgui anar segway pot venir amb bici eléctrica que NATURATOURS us facilitarà.

Kiertue 1 aika

30'00henkilö
  • tulivuoret TOUR

Tour 1'30 Hora

38'00henkilö
  • tulivuoret TOUR

Kiertue 2 tuntia

45'00henkilö
  • tulivuoret TOUR

Kiertue 3 tuntia

65'00henkilö
  • tulivuoret TOUR