Publicitat innovadora amb Segway

NATURATOURS

¿Què és la publicitat a SEGWAY GARROTXA?

Publicitat innovadora amb Segway per NATURATOURS. Publicitat innovadora i moderna. El SEGWAY GARROTXA és un conjunt d’actuacions pensat per a la publicitat desenvolupat per SEGWAY GARROTXA en els any 2010-2016.

Aquest conjunt d’actuacions es pot resumir bàsicament en la perfecta integració del SEGWAY en qualsevol acció publicitària de street màrqueting. Tenint sempre en compte tots els detalls de la mateixa, des del seu estudi i desenvolupament tècnic fins a la personalització i posada en escena de cada acció.

 

Beneficis, però …Per què escollir SEGWAY?

Doncs bàsicament per una raó, el SEGWAYGARROTXA és en un sol producte tot el que una acció publicitària necessita.

Com que és un element nou és molt atractiu als ulls de qualsevol persona, i fixar tots els vianants els seus ulls en el al seu pas, el SEGWAY GARROTXA és la ‘pantalla’ perfecta a la qual tothom el mira.

La seva mobilitat i grandària permeten ens permeten acostar-nos al vianant d’una manera completament natural i cordial gràcies a tot l’admiració que aixeca al seu pas. La seva autonomia i velocitat ens permet n augmentar el radi d’actuació de promotors i supervisors aprofitant al màxim tots els recursos humans.

I per si fos poc és un aparell 100% ecològic donant a qualsevol companyia no només una imatge de modernitat sinó de ser una empresa moderna i conscienciada amb el medi ambient.

Experiència

SEGWAY GARROTXA desenvolupa accions en el camp de la publicitat des de fa més de cinc anys, sent pioner amb SEGWAY a la Garrotxa i la provincia de Girona.

En aquests anys SEGWAY GARROTXA ha col·laborat amb moltes empreses en accions en tot el territori, fins i tot simultànies amb més de deu aparells . Realitzant accions per a clients de tot tots els àmbits: tecnologia, alimentació, moda, banca … per a empreses nacionals i multinacionals.

Els nostres Tours

Tots els Tours de Segway Garrotxa