NATURATOURS

Un nou projecte a la Garrotxa on descobrir l’ entorn del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa sobre dues rodes sigui una experiència única.

NATURATOURS reneix segway garrotxa

NATURATOURS reneix Segway Garrotxa

Fa ja molts anys que l’ Eddi com és molt conegut per Santa Pau i rodalies “remena” els vehicles de dues rodes. La seva passió per els vehicles a motor el va portar fa més de cinc anys a impulsar una activitat diferent, novedosa i alternativa per descobrir el territori i adreçat a totes les edats, els tours amb segway. Aquests aparells elèctrics que van soptar a molts i que avui son part del paisatge de la Garrotxa com a mitjà turistic i alternativa a noves formes d’atendre al ben preuat visitant que arriba per coneixer el pais dels volcans.

  • Gran coneixedor de l’entorn de la Garrotxa.
  • Esperimentat ciclista de muntanya.
  • Pioner en l’ organització de Tours amb Segway.
  • Amant de la natura i el patrimoni cultural.
  • Impulsor de la dinamització turística amb activitats d’aventura a Santa Pau.
  • Estudis Tècnics impartits per part del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

NATURATOURS

NATURATOURS reneix segway garrotxa.

Avui ja no cal fer gaires presentacions del producte turístic que es coneix a Santa Pau, al cor dels volcans, ni l’ esprit emprenedor i de servei que sobre dues rodes d’uns segway ha encapçalat l’ Eduard. Pero potser si val la pena presentar-vos una nova etapa, plena de nous projectes i amb l’ il.lusió de arribar encar més lluny d’on va deixar els seu primer projecte.

NATURATOURS neix amb l’ experiència i el vagatge del molts anys acompanyant i mostrant als visitants diferents propostes per les rodalies del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa amb aires i propostes noves que pretenen seguir apostant per continguts culturals i paisagistics poc coneguts i en formats engrescadors per famílies, grups i parelles.

Us hi esperem !

NATURATOURS reneix segway garrotxa

Eduard Palomé

Director

Amant de les activitats a l’ aire lliure i de la Garrotxa.