Saps que es un segway? NATURATOURS t’ho explica

Saps que es un segway? NATURATOURS t’ho explica. La tecnologia Smart MotionTM de Segway consisteix en una xarxa intel·ligent de sensors, components mecànics i sistemes de control, que permeten al Segway PT mantenir-se en equilibri i desplaçar-se sobre dues rodes.
En el moment en que es pugi, cinc giroscopis i dos sensors d’inclinació detectaran el canvi de terreny i la posició del cos a una velocitat de 100 vegades per segon, més ràpid del que pot pensar el teu cervell.

ÚLTIMS AVANÇOS

Tecnologia LeanSteer Redefinint capacitat de reacció.
Si els Segway PT ja eren intuïtius, ara són veritablement instintius gràcies a les últimes innovacions de la tecnologia LeanSteer. L’eix principal LeanSteer i el seu manillar s’inclinen cap a l’esquerra o cap a la dreta, en funció de la inclinació natural del cos, per prendre la direcció en què l’usuari vol desplaçar-se. Amb la tecnologia LeanSteer, tindrà la sensació que el Segway PT s’anticipa a tots els seus moviments i s’adapta al menor dels seus capritxosos moviments.

Controlador InfoKeyTM
Totalment sense fil, control total.
És una clau. És un centre d’informació. És un dispositiu d’alarma. Cadascun dels controladors InfoKey sense fils han estat programats per activar i bloquejar exclusivament a un determinat Segway PT.
Connecteu el controlador InfoKey al port de l’eix principal LeanSteer, deseu-lo a la butxaca, porteu-lo al canell o penjat del coll.
La connexió, li proporcionarà informació en temps real sobre l’autonomia de la bateria, la velocitat i l’activitat del sistema.
Quan arribi al seu destí, podrà activar les funcions de seguretat integrades en el seu Segway PT.

Saps que es un segway? NATURATOURS t’ho explicaEstà permès.

El Segway PT ha estat dissenyat per a circular com un dispositiu de vianants en qualsevol lloc on es pugui caminar de forma segura. El seu ús està permès en la majoria de les zones de vianants públiques i privades. Abans d’usar-lo, consulteu la legislació local o, en el cas que es tracti d’un establiment privat, als propietaris del mateix. Segway Inc. també li proporciona informació actualitzada a través de www.segway.com/regulatory.

Baix consum.
El Segway PT s’alimenta a través d’un parell de bateries d’ió-liti que es recarreguen automàticament quan va descendint per un pendent. I si no hi ha pendents de baixar ?.
Senzillament endoll seva Segway PT a qualsevol presa de corrent. Trigarà uns 15 minuts en què es carregui, prou perquè pugui recórrer 1,6 km. El cost de la càrrega per a tot un dia és inferior al d’un diari.

Cap esforç.
Els motors sense escombretes del Segway PT no requereixen manteniment. No cal canviar-li l’oli ni estar pendent de les revisions.
Tan sols ha de carregar-lo, comprovar la pressió dels pneumàtics i llest!

Segur.
La plataforma del Segway PT disposa d’indicadors d’equilibri que li informen de si pot pujar amb seguretat: parpellegen de forma consecutiva per donar-li la benvinguda a bord, i emeten suaus pulsacions una vegada que està en equilibri i llest per començar la marxa. Diversos subsistemes de seguretat funcionen constantment per garantir que es mantingui en equilibri i pugui aturar de manera segura i controlada en l’improbable cas que fallés un dels components. Si fallessin els sistemes essencials, el seu Segway PT us avisaria amb una vibració de la plataforma, un senyal acústic i informació al controlador InfoKey.