Segway Garrotxa oferta estiu a Santa Pau

Segway Garrotxa oferta estiu a Santa Pau. Visitaràs la Garrotxa aquest estiu? Vui una experiència unica amb un Tour en Segway i descobriràs el territori de forma diferent.

Segway Garrotxa oferta estiu 2016 a Santa Pau. Aquest mes d’ Agost us proposem una oferta per descobrir una població emblemàtica de la Garrotxa, un itinerari per el casc medieval al rovell del nucli històric de la capital dels volcans.

Segway Garrotxa oferta estiu a Santa Pau

Ruta de la vila medieval de Santa Pau

La vila medieval de Santa Pau està situada al sud-est de la plana d’Olot, en ple Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, entre les serralades de St. Julià del Mont i Sta. Maria de Finestres.

El municipi de Santa Pau, el més ric i variat en fenòmens volcànics de tot el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, té punts d’interès especial com el volcà de Santa Margarida, el volcà Croscat o la Fageda d’en Jordà, un bosc que, en qualsevol època i circumstància la seva bellesa ofereix nous matisos.

El poble conserva l’interessantíssim recinte de la vila vella, amb una fesomia i unes característiques medievals molt marcades. Destaca la plaça Major o Firal dels Bous: una plaça porxada de perfil irregular i arcs desiguals, que té una innegable personalitat, i que es disposa a l’entorn del castell, un edifici gran, compacte i robust que s’aixeca al punt més alt del poble.

Destaca també la sòbria església de Santa Maria i tot el grup de carrerons estrets, amb angles sobtats i descensos pronunciats, que desemboquen al Portal del Mar.

El portal del Mar ofereix una perspectiva de les precioses i temptadores valls de la rodalia que, com passa sovint a la Garrotxa, són el marc d’alguna església romànica interessant. En destaquen la Mare de Déu dels Arcs, Sant Vicenç del Sallent, Sant Martí Vell i, en una raconada idíl·lica Sant Miquel Sacot. Des de Sant Julià del Mont, on s’arriba després d’una caminada de dificultat mitjana, la perspectiva de les valls i els volcans és fascinant.

Tour 45 minuts

18'00persona
  • CASC ANTIC

Tour 35 minuts

20'00persona
  • VISITA NOCTURNA

Fitxa tècnica:
Durada: 135 minuts
Dificultat: fàcil
Desnivell: 25 m
Distància: 1,5 km

 

Sortides : Aparacament municipal de Santa Pau. Carrer del Pont.